Steengrillen

Bij Attraverso is het mogelijk om te steengrillen. Op een gloeiend hete lavasteen serveren wij uw gerecht. Deze kunt u zelf bereiden, waarna deze gegeten kan worden. De Romeinen grilden al op verhitte stukken lavasteen, dit kunt u nu zelf ervaren. Het bakken op de lavasteen gebeurt volledig zonder toegevoegde vetstoffen en is dus een zeer gezonde manier van bereiden.

Bistecca de filetto (220 gram) (Biefstuk medaillons,
3 st.), gebakken aardappels met zeezout en
rozemarijn, cherry tomaatjes, huisgemaakte pesto,
zeezout en een insalata mista. € 27,00

Biersuggestie: Poretti 6 Luppoli
Wijnsuggestie: Refosco

Salmone grigliato (200 gram), gebakken aardappels
met zeezout en rozemarijn, cherry tomaatjes,
zeezout, crème frâiché en een insalata mista. € 25,50

Biersuggestie: Poretti 9 Belgian Blanche
Wijnsuggestie: Sauvignon Blanc